Gastronomie

Gastronomické zážitky hotelu VINOHRAD jsou soustředěny do atraktivních prostor restaurace NA VYHLÍDCE s letní terasou. Snídaně jsou podávány denně od 8.00 do 9:30 formou bufetu. Oběd či večeři si můžete vybrat ze sezónního jídelníčku, zaměřeného na klasickou moravskou a středomořskou kuchyni. Personál Vám vždy ochotně pomůže s výběrem, případně doporučí vhodné víno. Speciálně na přání pro Vás šéfkuchař připraví exklusivní menu přesně na míru Vašim představám.

Jídelní lístek

Polévky

Název jídla Porce Cena Informace
Kuřecí vývar, domácí nudle, maso
Moravská česnečka s uzeným masem a sýrem
Zelná s klobásou

Předkrmy

Název jídla Porce Cena Informace
Sýrové variace, pečivo (dle aktuální nabídky )
220 g
Teplá uzená domácí klobása, křen, hořčice, chléb (1 ks)
150 g
krajová specialita
§
150 g
krajová specialita
Bramboráčky s nivou a se zelím
4 ks
Uzené moravské vepřové, hořčice, křen, chléb
160 g
krajová specialita
Zeleninový salát s kuřecím masem nebo tuňákem
80 g
Nakládaný ovčí sýr z farmy s bylinkami na zeleninovém salátě
270 g
krajová specialita

Hotová jídla dle aktuální nabídky

Název jídla Porce Cena Informace

Jídla na objednávku

Název jídla Porce Cena Informace
Hovězí tatarák, topinky
230 g
Šidlenská vepřová panenka s klobásou a rest. zeleninou na víně
200 g
krajová specialita
Vepřové ragú
(vepřová panenka, sezónní zelenina)
150 g
Vepřové pečené koleno
(vepřové koleno, zeleninový salát, hořčice, křen, chléb)
900 g
Vepřová panenka po uhlířsku a hříbky
(vepřová panenka, anglická slanina, restovaná zelenina, hříbky)
200 g
Marinovaná pečená masová vepřová žebra
(křen, hořčice, chléb)
800 g
Uzené maso, fazolový guláš s hříbky, chléb
150 g
krajová specialita
Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík
100 g
krajová specialita
Kuřecí steak na grilu
(kuřecí prsa, více druhová restovaná zelenina)
200 g
Filet z lososa na grilu, restovaná zelenina na bílém víně
150 g
Tortellini Quatro Formaggi
(plněné těstoviny, čtyři druhy sýra)
300 g
Penne s lososem
(těstoviny, losos, smetana-crema, bylinky)
300 g
Penne vegetariánské
(těstoviny, sezónní zelenina, smetana-crema, sýr)
250 g
Penne s gorgonzolou
(těstoviny, anglická slanina, restovaný česnek, gorgonzola)
300 g
Penne s kuřecím masem
(těstoviny, kuřecí prsa, kukuřice, smetana-crema, restovaný česnek, bylinky)
300 g
Bramborové halušky se zelím, slaninou a uzeným masem
500 g
krajová specialita
Bramborové halušky s čerstvou brynzou a slaninou
(dle aktuální nabídky čerstvé brynzy)
450 g
krajová specialita

Dezerty

Název jídla Porce Cena Informace
Jablečný závin s čokoládou
Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou
Ovocný pohár s vanilkovou zmrzlinou
Palačinky s vanilkovou zmrzlinou, čokoládou a broskví (2 ks)
Palačinky s vanilkovou zmrzlinou, čokoládou a broskví (2 ks)
krajová specialita
Další dezerty dle aktuální nabídky

Přílohy

Název jídla Porce Cena Informace
Sedlácké brambory
200 g
Bramborové hranolky
200 g
Kynutý knedlík
5 ks
Domácí bramboráčky
4 ks
Rýže
160 g